Остават броени часове до края на гласуването за 359 Hip Hop Awards 2017

Утре, 31.01. в 17:00 се затварят линиите за гласуване с SMS и се прекратява избора онлайн.
Все още можете да подкрепите вашите фаворити тук, а текущото разпределение на гласовете можете да видите на www.359awards.com . След това всички гласове от онлайн и смс гласуването,заедно с гледанията в официалните ютуб канали на артистите се сборуват от специално закупен алгоритъм и чрез него се стига до крайния резултат на печелившия проект!
На 3-ти февруари от 20:00ч. в зала EFE на хотел Маринела ще станат ясни и големите победители!
Очакваме всички артисти и  фенове  , за да отпразнуваме всички заедно още една успешна година за родния  Бг Хип Хоп!

Всеки потребител може да гласува свободно за всички, или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

За смс гласуването може да пускате до 5 смс от един номер и за резултатите от него,очаквайте и изненанда от рганизаторите. Тя няма да е последната и скоро ще разберете и още нещо свързано с гала вечерта на юбилейните 5-ти годишни хип хоп награди.

Цялото гласуване можете да видите тук.