Резултати от онлайн гласуване за периода 16-23-02.1017 г.

Ето че вече навлизаме в заключителната фаза на онлайн гласуването за победител в категеориите на 5-тите годишни хипхоп награди – 359Awards 2017. Остава точно още една седмица в която може да гласувате за вашите фаворити в надпреварата за номер 1 във всяка от категориите. А на 3-ти февруари в зала EFE на хотел Маринела ще станат ясни и големите победители!
Затова продължавайте да подкрепяте любимците си, а до тогава както сме ви обещали всеки понеделник ще публикуваме временното онлайн гласуване на топ 5 във всяка една на номинираните категории.

Всеки потребител може да гласува свободно за всички, или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

За смс гласуването може да пускате до 5 смс от един номер и за резултатите от него,очаквайте и изненанда от рганизаторите. Тя няма да е последната и скоро ще разберете и още нещо свързано с гала вечерта на юбилейните 5-ти годишни хип хоп награди.

Цялото гласуване можете да видите тук.