Билети

Билети

Билети за събитието може да намерите и закупите от платформата на Eventim.

На 3 февруари 2017 година в модерната зала EFE на „Хотел Маринела“ – София ще се проведе церемонията по връчването на петите Български хип хоп награди – 359 AWARDS 2017. Юбилейнoто пето издание на наградите се очертава още по-мащабнo и атрактивнo от всички до сега. Участие в церемонията ще вземат едни от най-добрите български Хип Хоп артисти и групи Атила & DJ Akasha , Гери- Никол, Сантра, Спенс и Silent City и VS Dance.  Водещи на церемонията са Сантра и Negy /Fars/ .

След награждаването ще има концерт  и разтърсващо афтър парти с всички победители и фенове , на сцената ще излязат  100 KILA,  ЪПСУРТ и Димчо , хост Dee и DJ Swed Lu & DJ Cass.

Билети може да закупите от мрежата на eventim ,  а за VIP и Ultra VIP  от организаторите на събитието, чрез официалната фб страница на събитието или на тел : + 359 889 359 168 и +359 2 862 02 63

Само за церемония награди  – 20 лв. правостоящи на коктейлни маси   за 1 бр. място , масата позволява от 4 до 6 бр. човека максимум и 50 лв. ВИП седящи за 1 бр. място. Сепарето е за 10 човека и в цената на билета влиза консумация  с алкохолни и безалкохолни напитки и лек кетърниг  за цялото сепаре.
Комбо билет и за церемония и за концерт след награди 40 лв. правостоящи на коктейлни маси за 1 бр. място , масата позволява от 4 до 6 бр. човека  и  60 лв. ВИП седящи за 1 бр. място. Сепарето е за 10 човека и в цената на билета влиза консумация  с алкохолни и безалкохолни напитки и лек кетърниг  за цялото сепаре.
Само за концерт след награди – 30 лв. правостоящи на коктейлни маси за 1 бр. място , масата позволява от 4 до 6 бр. човека  и 70 лв ВИП седящина 1 бр. за място. Сепарето е за 10 човека и в цената на билета влиза консумация  с алкохолни и безалкохолни напитки и лек кетърниг  за цялото сепаре.
Информация за Ultra VIP може да получите само от организаторите на посочените по-горе телефони и facebook страница.

За още по-голям комфорт на своите гости, тази година организаторите ще превърнат  залата в най-големия нощен хип хоп клуб със сепарета и достатъчно място за танци. На церемонията и на концерта след това ще се допускат само лица с навършени 18 години, лица под 18 години не се допускат дори и с придружител! Дрес код : официален или спортно елегантен. На събитието няма да се допускат лица с анцунзи и не спазили дрес кода,без значение дали са закупили билети. На входа ще има засилен фейс контрол и охрана и лица,които носят дори и лично оръжие също няма да бъдат допуснати до събитието.

Повече информация за събитието може да намерите на www.359awards.com